Sign In
Site language

Enter Username

PasswordNot a member yet? Click here to register.

Forgot Password?
Shoutbox
You must login to post a message.

No messages have been posted.

Visar projekt
ProjektVänner
StatusPågående
SkapadMay 03 2021, 23:37
Senast uppdateradMay 14 2021, 14:16
ProjektledareRobFry
BeskrivningTanken med denna infusion är att användare ska kunna lägga till varandra som vänner. Jag hade den i en tidigare infusion men jag ska göra den lite enklare och inte behöva använda så många sql querys som jag använde i Social Fusion. Jag har inte så mycket detaljer i nuläget utan tanken än så länge är att.

1. Lägga till en användare ska göras via dennes profil så alltså ett användarfält där det ska stå om man lägger till vän eller ser om man är vänner.

1. Användare lägger till varandra genom användarens profil som är inbyggd i infusionen, där står det även status som Vänner, väntar på ditt godkännande, Förfrågan skickad, Blockerad etc

2. En databas kommer behövas för att lagra datan.
2. En databas lagrar data om vänner sen tillkommer ytterligare 5 databaser som lagrar bl.a. Options, blockeringar, inlägg, Kommentarer för inlägg, Profilbesökare

3. Själva användarfältet ska även länka till Mina vänner sida. Man kan även ställa in om man endast vill ha den inbyggda profilen eller både PHP-Fusion profil och inbyggdprofil, med endast inbyggdprofil kommer alla som besöker din PHP-Fusion profil skickas till den inbyggda profilen.


Mer information kommer.
0 gilla-markeringar