Hobbysite.nu - Addons, modifikationer, handledningar i PHP, MYSQL, HTML och CSS för PHP-Fusion CMS - Nyheter
Hobbysite.nu - Addons, modifikationer, handledningar i PHP, MYSQL, HTML och CSS för PHP-Fusion CMS
Klotterplank
Du mste vara inloggad fr att kunna Klottra.

06-01-2020 13:50
Gott nytt år och önskar er alla goda kära vänner lara hali yikama

04-10-2019 21:18
jorå, jobbar, har hyfsat med fritid där jag klyddar med hus och siter och spel, ungarna är ju minst 20 år äldre än din, så been there done that... Pfft

01-10-2019 18:24
Så är det man kan inte hålla ordning och reda i både privatliv och i cyber rymden. Jodå allt är bara bra jobbar och sliter Smile Själv då, allt bra med dig?

30-09-2019 15:32
Lugnt, har samma röra på några siter... allt bra med dig och de dina?

29-09-2019 18:39
Tja Rikard. Läget med dig kul att se dig här, ledsen för röran allt är inte klart ännu Pfft

Klotterplank arkiv
Torsdag
3 December, 2020, kl. 09:55
Vecka 49

Är du inte registrerad användare ännu? Klicka här för att registrera dig.
Glömt ditt lösenord?, du kan begära ett nytt lösenord här.n
Snart dags att uppgradera till v8
sticky
PHP-Fusion
Som rubriken säger så är det dags att uppgradera webbplatsen till PHP-Fusion v8. Jag har uppgraderat min lokala webbplats där jag utför mina arbeten och jag kommer också att släppa en infusion som heter cBank.

Vad är cBank infusion?

cBank är en mynt infusion där man genom infusionens administration kan ställa in vilka delar av webbplatsen som ska låsas upp med cBank och för hur mycket. Det kan t.ex. vara en specifik artikel, fil, användarprofil eller samtliga artiklar, filakrivet eller samtliga användarprofiler. Användare kan tjäna coins (mynt) genom genomföra uppgifter som t.ex. Skriva inlägg i klotterplank, skriva ny forumtråd, svara i forumtråd, logga in på webbplatsen m,m och vad användaren tjänar, hur ofta ställs in i administrationen. Användare kan även tjäna genom att spela spel som är en tillägg till den här infusionen (installeras separat) dom tjänande mynten kan sedan överföras till cBank.
Annonsagent infusion test släppt
Mjukvara
Nu finns den här infusionen tillgänglig att hämta:
https://www.hobbysite.nu/infusions/file_db/viewitem.php?id=2
Annonsagent infusion
Mjukvara
Tja. Jag gick igenom min förra webbplats filer som jag sparade på datorn innan den gick i graven och jag hittade en infusion som jag nu uppdaterat med helt ny kod och helt ny funktionalitet. Infusionen jag gjort om helt är Forum bot agent panel men min version heter Ads agent panel all kod är omgjord och förbättrad samt en hel del nya funktioner har gjorts som t.ex. att användare kan skicka in förfrågan om att bli annonsör, inställningar m,m.

Bild 1: Så här ser en annons i forumet ut

Bild 2: Formuläret man använder för att skicka in förfrågan om att bli annonsör

Bild 3: Här är sidan där användarens annonser syns
Problem med registrering
Hemsida
Hej! Jag upptäckte idag att det var problem med registreringen och om det är någon av er som besökt den här webbplatsen och försökt registrerat er så försök igen.

Med vänlig hälsning
Robin
Social Fusion
Mjukvara
Halloj. jag har på senaste tiden ägnat mycket tid på en infusion som jag döpt till Social Fusion och denna infusion är en 2 in 1 infusion innehåller vänskapssystem samt ett bloggsystem, de utvecklad att arbeta tillsammans med varandra och med ett inbyggt anmälnings system som ger administratörer möjlighet att stänga av användare från olika delar att webbplatsen på grund av misskötsel eller fått flera anmälningar/varningar.

Denna infusion är fortfarande under utveckling men mer än hälften är klart.

Bilder på hur det ser ut kommer att komma inom snar framtid.

Hälsningar
Robin
PHP-Fusion 8
PHP-Fusion
Jag har mer eller mindre spenderat denna dag till att försöka få till uppgradering från v7.02.07 till v8.0 på min lokala server där jag utför arbetet av mina Infusions, modifikationer m,m men det har inte gått nå vidare bra med varken uppgradering eller ny installation så jag kommer avvakta lite till innan jag ger mig på det igen, Men jag måste säga att det ser lovande ut. v9 blir till att avvakta med då v9 har en helt ny struktur i koden som måste studeras och läras in.

Mvh
Robin
Projekt Infusion på gång
Mjukvara
Tja, jag håller på och jobbar på en projekt infusion som är på god väg att blil klar men det är alltid lite små fix och saker som ska läggas till eller justeras innan det är fullt funktionellt. jag postar ett par bilder på Administrationen här under.

Administration > Projekthantering
Bild 1 av 2: Klicka här

Bild 2 av 2: Klicka här


Administration > Tidhantering
Bild 1 av 2: Klicka här

Bild 2 av 2: Klicka här


Administration > Filhantering
Bild 1 av 2: Klicka här

Bild 2 av 2: Klicka här


Administration > Kategorihantering
Bild 1 av 1: Klicka här

Jag ska försöka uppdatera den här nyhetsartikeln med nya bilder vart eftersom.

God jul och Gott nytt år önskar jag er som väl når hit
Sidan under uppbyggnad.
Nyheter
Tja och välkommen hit.

På den här webbplatsen kommer jag att publicera mina verk jag skapar för PHP-Fusion och lite utöver PHP-Fusion som t.ex. kod snuttar och lite annat smått och gott. Webbplatsen är just nu väldigt tom på innehåll eftersom jag nyligen skaffat mig webbhotell efter ett par månader velande.

Jag drev för ett par år sen webbplatsen Dark-Fusion men efter problem i privatlivet så blev det att den webbplatsen gick i graven men nu är jag tillbaka, ännu bättre och med ännu mer erfarenheter. Jag har varit PHP-Fusion användare sedan 10 tillbaka så jag är mycket bekant med systemet och programmeringen är min största Hobby och jag kommer framöver förmodligen plugga programmering när jag känner att tiden är kommen.

MvH
Robin